Συμμετοχή στις εκδηλώσεις ΕΛΑΙΑ 2014 στο Αγρίνιο (26/9/2014)

Ελαία 2014: Διήμερες εκδηλώσεις προβολής και προώθησης προϊόντων ελιάς στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2014 στο Δήμο Αγρινίου

Η κα Ειρήνη Μαραζιώτη με την πρόεδρο του Λαογραφικού Μουσείου Αιτωλοακαρνανίας

Επίδειξη συνταγών μαγειρικής με τοπικά προϊόντα και τυποποιημένα ελαιόλαδα και παραδοσιακό κέρασμα από τους chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Η κα Ειρήνη Μαραζιώτη με τους βραβευμένους chef της Λεσχης Αρχιμαγείρων Ελλαδος

Μεσογειακή δημιουργία των chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος με τοπικά προϊόντα

Οργανοληπτική αξιολόγηση ελαιολάδου (θετικά και αρνητικά στοιχεία) Ε. Στεφανουδάκη, Λ. Μικάλεφ, Ινστ. Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων

Επίδειξη συνταγών μαγειρικής με τοπικά προϊόντα και τυποποιημένα ελαιόλαδα και παραδοσιακό κέρασμα από τους chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Πρόταση για παιδικό σνακ σε στυλ καραμέλας από λεπτή σπιτική ζύμη και τυλιγμένη ελιά

Επίδειξη συνταγών μαγειρικής με τοπικά προϊόντα και τυποποιημένα ελαιόλαδα και παραδοσιακό κέρασμα από τους chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

Επίδειξη συνταγών μαγειρικής με τοπικά προϊόντα και τυποποιημένα ελαιόλαδα και παραδοσιακό κέρασμα από τους chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στη λίμνη Τριχωνίδα

Μ. Λαζαράκη, Χημικός, Εμπειρογνώμονας ΔΣΕ Κ. Χαρτζουλάκης, τ. Δ/ντης Ινστ. Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων Καμηλάκη Αικατερίνη, Eπίτ. Δ/ντρια, Επιστ. Συνεργ. Κέντρο Λαογραφίας Ακαδημίας Αθηνών Ειρήνη Μαραζιώτη, Εκπαιδευτικός/Διατροφολόγος - Κέντρα Μεσογ. Δίαιτας

Σωτήρης Τσόμπος. Μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της GAEA Ειρήνη Μαραζιώτη, Εκπαιδευτικός/Διατροφολόγος - Κέντρα Μεσογ. Δίαιτας Μελιάδης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Ράππου Μαγδαληνή, ΥπΑΑΤ, π. Υπεύθυνη Τομέα Προώθησης ΔΣΕ

Xτίζω σωστά εμένα’ Ειρήνη Μαραζιώτη, Εκπαιδευτικός και σύμβουλος διατροφής –Κέντρο Μεσογειακής Δίαιτας

Έκθεση Ελαιοκομικών Προϊόντων από τρεις Περιφέρειες (Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου)

Επίδειξη συνταγών για δεκατιανό με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από τοπικούς chef (Bistro 17-Ξενοδοχείο Μarpessa, Ηλιάστρα). Τις συνταγές επιμελήθηκε η κ. E.Μαραζιώτη (διατροφολόγος-εκπαιδευτικός, Κέντρα Μεσογειακής Δίαιτας)

Επίδειξη συνταγών για δεκατιανό με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από τοπικούς chef (Bistro 17-Ξενοδοχείο Μarpessa, Ηλιάστρα). Τις συνταγές επιμελήθηκε η κ. E.Μαραζιώτη (διατροφολόγος-εκπαιδευτικός, Κέντρα Μεσογειακής Δίαιτας)

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου μπροστά στην έκθεση μαθητών δημοτικού με θέμα την ελιά

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου με την κα Ειρήνη Μαραζιώτη Δ/ντρια των Κέντρων Μεσογειακής Δίαιτας στην επίδειξη γαστρονομίας "παιδομαγειρέματα" με υγιεινές προτάσεις σνακς για τους μαθητές από τα Κέντρα Μεσογειακής Δίαιτας

Τσιπς λαχανικών πρόταση των Κέντρων Μεσογειακής Δίαιτας για παιδικά σνακ με βάση το ελαιόλαδο

"Επιπτώσεις της σύγχρονης διατροφής στην υγεία του ανθρώπου." ομιλία της εισηγήτριας

Έκθεση Ελαιοκομικών Προϊόντων από τρεις Περιφέρειες (Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Ηπείρου)

Παραδοσιακές προτάσεις από το σύλλογο Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου

Παραδοσιακές προτάσεις από το σύλλογο Λαογραφικού Μουσείου Αγρινίου